RENT håndværk!

Vore services

Kontakt os:

Servicecenter

40 91 22 23

Erhvervsrengøring Gentofte

Vil du gerne være sikker på, at der bliver taget godt hånd om rengøringen af jeres virksomhed eller institution omkring Gentofte? Så er MS Gruppen et godt valg. MS Gruppen er et professionelt rengøringsfirma, og vi sætter en ære i at leve op til vores kunders forventninger. MS Gruppen ligger i Roskilde ikke langt fra områder som Gentofte, og her får du en samarbejdspartner, som har fokus på kvalitet. Hos MS Gruppen varetager vi gerne erhvervsrengøringen for din virksomhed eller institution i Gentofte. Vi har gennem årene fået en bred erfaring med forskellige kundegrupper, hvilket i dag har givet os kompetencerne til at sikre erhvervsrengøring af høj kvalitet.

Du er altid velkommen til at ringe til MS Gruppen for spørgsmål, tilbud eller for at høre mere om vores services. Du kan også sende en mail, så vender vi hurtigt tilbage til dig.


Erfarne medarbejdere

Hos MS Gruppen har vi nøje udvalgt vores medarbejdere, så vi sikrer, at de er erfarne og kompetente til at udføre opgaverne. Vores medarbejdere gør altid en indsats for at udføre et stabilt og grundigt stykke arbejde. Vores fokus er at leve fuldt ud op til vores kunders forventninger, så vi skaber stabile, gode og langvarige samarbejder. Det ser vi, som nøglen til en god forretning. Alle vores kunder, store som små, bliver mødt med samme engagement og krav til kvaliteten, og derfor er du sikker på en rengøring af høj kvalitet hver gang.


Vi tilbyder følgende erhvervsrengøring i Gentofte

Hos MS Gruppen kan vi tilbyde en række services, og vi skræddersyr meget gerne vores services, så de passer til netop jeres ønsker og behov.

Hos os kan du få hjælp til:


Vikarservice

Rengøringen er værd at prioritere
For de fleste virksomheder og institutioner har en god, regelmæssig rengøring høj prioritet. Pæne og behagelige lokaler er både rare at opholde sig i, og de er også vigtige for vores sundhed og velbefindende. Du får et indeklima, som i høj grad kan medvirke til mere motiverede, sunde medarbejdere med god energi. Særligt områder som køkkener og toiletter er vigtige hele tiden at holde rene og hygiejniske, da de ellers kan sprede bakterier. Ansatte vil i langt højere grad kunne smitte hinanden og få bakterier, hvis rengøringen ikke prioriteres højt. En ren arbejdsplads kan derfor være med til at holde sygefraværet nede. Herudover vil en ren og pæn virksomhed eller institution give et langt bedre indtryk og gøre ansatte mere stolte af deres arbejdsplads.


Kontakt os

I er altid velkomne til at kontakte MS Gruppen for spørgsmål, tilbud eller en uddybning af vores services. Vi tager os meget gerne tid til en uforpligtende snak med dig om jeres ønsker og behov, så vi kan tilbyde jer den bedst mulige løsning.

MS gruppen er beliggende i Roskilde, men vi varetager også gerne din erhvervsrengøring i Gentofte eller andre dele af Københavnsområdet.