RENT håndværk!

Vore services

Kontakt os:

Servicecenter

40 91 22 23

Rengøring Nordsjælland: Professionel rengøring

Leder du efter professionel rengøringshjælp på Nordsjælland? Så er MS Gruppen måske den rigtige samarbejdspartner for dig. MS Gruppen tilbyder erhvervsrengøring og rengøring af institutioner i Københavnsområdet og på Midt-, Vest- og Nordsjælland. Vi stræber altid efter at skabe et godt, langvarigt og stabilt samarbejde med vores kunder. Derfor ønsker vi at leve fuldt ud op til vores kunders forventninger hver gang.

Ring til os i dag for en uforpligtende samtale. Så fortæller vi gerne mere om vores services, og om hvad vi kan gøre for netop dig. Du kan også sende os en mail – så vender vi hurtigt tilbage til dig.


Erfarne medarbejdere på Nordsjælland

Hos MS Gruppen har vi udvalgt vores medarbejdere, så vi er sikre på, at de har den nødvendige erfaring og kompetence til at udføre enhver opgave med omhu. Alle vores medarbejdere gør dagligt en indsats for at udføre et stabilt og grundigt stykke arbejde, så vi kan leve fuldt ud op til vores kunders forventninger. Det mener vi, er nøglen til et godt og stabilt samarbejder. Vi fastholder vores engagement og fokus på kvalitet overfor alle vores kunder, store som små. Derfor er du sikret en rengøring af høj kvalitet hver gang.


Vi tilbyder

Hos MS Gruppen tilbyder vi en lang række services. Hos os kan du få hjælp til:


Vikarservice

Hvorfor er rengøringen pengene værd? En regelmæssig, grundig rengøring har høj prioritet for de fleste virksomheder og institutioner. Rene og behagelige lokaler er både rare at opholde sig i, men de er også vigtige for de ansattes sundhed og velbefindende. Med en regelmæssig og grundig rengøring, får I et indeklima, som i høj grad kan medvirke til mere motiverede og sunde ansatte, som samtidig får en større energi. Særligt områder som køkkener og toiletter er vigtige hele tiden at holde rene og hygiejniske for at undgå sprede smitte, og rengøringen har derfor stor betydning for sygefraværet på arbejdspladser og institutioner. En ren og pæn virksomhed eller institution samtidig give et langt bedre indtryk og gøre ansatte mere stolte af deres arbejdsplads.

Kontakt MS Gruppen for rengøring på Nordsjælland

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller du ønsker et tilbud eller en uddybning af vores services. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig, hvor vi kan høre mere om netop jeres ønsker og behov. Vi kan skræddersy vores services, så de passer til netop det, I har brug for. Ring til os i dag, og hør mere, eller send os en mail, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

MS Gruppen er beliggende i Roskilde, og vi sørger gerne for en grundig rengøring for kunder i Nordsjælland. Med os er du sikret en samarbejdspartner, der har fokus på kvalitet med dig i centrum.