RENT håndværk!

Vore services

Kontakt os:

Servicecenter

40 91 22 23

http://msgruppen.dk/uploads/../uploads/images/erhvervs_rengoering/taepperens.jpg

Tæpperens

Er I træt af at se på beskidte tæpper? Eller har I trods masser af knofedt erkendt, at I ikke selv kan få gulvtæppet rent? Så mist ej modet! MS Gruppen er et professionelt rengøringsfirma, der med effektivitet og erfarenhed løser alle typer af opgaver. Vi har mange års erfaring med rensning af tæpper i alle størrelser, derfor vi ved, hvordan man fjerner alt fra rødvins- og kaffepletter. Med moderne teknikker er vi i stand til at rense alle typer af tæpper på en skånsom måde, hvilket efterlader det bedste resultat.

Optimal rensning af tæpper

Der findes en række forskellige måder at rense tæpper på – hos MS Gruppen benytter vi os af to metoder.

Først og fremmest benytter vi os af en metode, der kaldes pads- eller rondelmetoden. Denne metode benytter vi os af i forbindelse med rensning af gulvtæpper. På en skånsom og meget effektiv måde renses tæppet, og da brugen af vand ved denne metode er minimal – ca. 1 liter vand til 12-15 kvm – kan tæppet allerede betrædes efter 2-3 timers tørretid. Alle disse fordele gør denne metode til såvel vores som vores kunders foretrukne.

Ved rensning af eksempelvis stolesæder og stolerygge benytter vi os af en anden metode, som på fagsprog kaldes ekstraktionsmetoden. Denne metode tager udgangspunkt i, at snavs følger med vandet. Således foregår tæpperensning med denne metode ved, at et tæpperensemiddel ved højt tryk sprøjtes ned i bunden af tæppet, hvor det løsner fastgroet snavs, hvorefter både rensemiddel og snavs suges op igen.

Begge metoder er anerkendte metoder. Ved henvendelse til MS Gruppen tager vi en grundig gennemgang af, hvad der skal renses. På denne baggrund beslutter vi, hvilken rensemetoden der passer bedst til den givne situation, hvorefter du som kunde naturligvis vil blive informeret. 

Tæpperens med MS Gruppen

MS Gruppen tilbyder at foretage rensning af tæpper for små som for store virksomheder. Vi ved, hvor meget rene tæpper kan betyde for helhedsindtrykket af et rum eller et lokale. Ikke alene er rene tæpper pæne at kigge på, men rene tæpper kan også have en sundhedsmæssig gevinst på, og for arbejdsmiljøet.

Hvis I virksomhed har interesse i at få et uforpligtende tilbud på tæpperens, hører vi meget gerne fra jer. Vi svarer også gerne på eventuelle spørgsmål til både tæpperens og mere generel rengøring.

MS Gruppe kan kontaktes både telefonisk og via vores kontaktformular – vi ser frem til at høre fra dig!