RENT håndværk!

Vore services

Kontakt os:

Servicecenter

40 91 22 23

http://msgruppen.dk/uploads/../uploads/images/erhvervs_rengoering/vinduspolering.jpg

Vinduespolering

Striber, striber og atter striber. Hvem har ikke prøvet at stå med dette resultat efter en omgang vinduespudsning? Det kan være både vanskeligt og frustrerende at pudse vinduer, hvis man ikke har hverken, kendskab til de bedste teknikker, eller har de bedste redskaber. MS Gruppen tilbyder vi også at foretage vinduespolering for virksomheder. Der er altså ingen grund til at se verden gennem stribede vinduer – lad MS Gruppen få dine vinduer til at skinne!

Garanti for tilfredshed

Hos MS Gruppen foretager vi en lang række af rengøringsservices på et højt fagligt niveau; vinduespolering er ingen undtagelse! Vi har mange års erfaring med vinduespolering, hvorfor vi ved, hvilke udfordringer der kan være forbundet med at foretage vinduespolering i større byer. Netop derfor er vi det oplagte valg for jer, som gerne vil have foretaget vinduespolering i Nordsjællandsområdet eller i København.

Korrekt og professionel vinduespolering kan have afgørende betydning for jeres vinduers levetid. Ved at vaske og pudse vinduer forhindrer man, at partikler fra snavs og skidt ophober sig på glasset. På denne måde bliver de i det lange løb nemmere at rengøre. Det er desuden vigtigt at foretage afvaskning af vinduesrammer og karm, hvis man vil sikre sig, at de forbliver i en god stand.

En professionel tilgang til opgaverne er grobund for et godt og langvarigt samarbejde. I MS Gruppen har vi kunder, som får foretaget alt fra totalløsninger til minimalløsninger inden for rengøring. Vi har en bred vifte af forskellige typer af kunder, hvorfor vi også udfører vinduespolering i meget varierende omfang. Så uanset, om I vil have foretaget professionel vinduespolering på måneds- eller årsbasis, står vi hos MS Gruppen på spring for at hjælpe jer.

Kontakt MS Gruppen for kompetent vinduespolering

Hvis I har spørgsmål til vores vinduespolering, eller hvis I gerne vil høre mere om vores mange forskellige rengøringsservices, er I altid velkommen til at kontakte os. Her på vores hjemmeside er det muligt at rette skriftlig henvendelse, hvis der er noget, I gerne vil høre mere om. Alt I skal gøre er blot at indtaste jeres navn, e-mail, telefonnummer og lige netop dét, I gerne vil høre mere om – så vender vi tilbage med et uddybende svar.

I er desuden også velkommen til at rette telefonisk henvendelse til os. Hvis I kunne have lyst til at modtage et uforpligtende tilbud, har I også mulighed for at kontakte os pr. mail.